dimarts, 1 de setembre del 2009

Arrenca el procés participatiu per fer el segon Pla director

Aquest mes de setembre es faran dues sessions participatives per actualitzar el pla director de Societat del Coneixement de Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i la Roca del Vallès.

La primera sessió, que es dedicarà a l'àmbit de la promoció econòmica i l'empresa, es farà el dia 22 de setembre de 10 a 13h. En aquesta jornada es presentarà què és el pla i què s'ha fet. Hi haurà una ponència de Xavier Marcet i, posteriorment, grups de treball formats pels assistents per tal de recollir les seves aportacions. Aquesta sesssió es farà a la Masia de Can Ribas de les Franqueses del Vallès, al Camí antic de Vic, 10 de Corró d'Avall.

El dia 26 de setembre de 10 a 14h serà el torn de la ciutadania. La sessió de xarxa ciutadana constituirà un espai pedagògic al voltant de les TIC. Es preveu que els assistents aportin propostes per a les activitats que es promouen en l'àmbit de la formació i la divulgació de les TIC, així com, en l'àmbit de la societat del coneixement. La sessió es farà a l'espai El Gra, a la Plaça de l'Església 8 de Granollers.

Les sessions són obertes a tothom que hi vulgui assistir.